10.04.2008

Kahvalti - Ucurtma - TCG - Saganak - Don

Gectigimiz haftasonu pazar gunu Emre ve esi ile once Izmit SEKA-Parkta brunch,sonra da ucurtma ucurmak icin sozlestik.
Pazar sabahi oldugunda havanin guzelligine hayran kaldim. Ne cok sicak ne de cok soguktu. O kadar guzeldi ki..Hemen ucurtmayi hazirladim ve SEKA- Park 'a dogru Degirmendere'deki evimden yola ciktim.
Izmit'e yaklastigimda kara kara yagmur bulutlarinin sehre yaklastigini gordum. Ama hicbisey beni yolumdan alikoyamazdi.Yola cikmistik bi kere.. Esofman-spor ayakkabi- sweatshirt, tabi en onemlisi de ucurtma..
Hersey hazirdi. Bitek arkadaslar eksikti.
Neyse uzatmayayim. Kahvaltiyi Kerem, Onur & esi Zeynep , Emre & esi Demet , Ben yaptik. Guzel bi kahvaltiydi.Ama sonrasi cok daha guzeldi. :) Kahvaltidan sonra hemen "Ucurtma Tepesi" diye adlandirilan tepeye ciktik. Basladik ucurtmamizi ucurmaya ...
Cok guzeldi, Cok eglenceliydi. Yaklasik 2 saat ucurtma ucurduk. Birsuru resim cekildik.. Eglencemizin en sonu ucurtmanin ipinin kopmasi ile sona erdi...
Emre'yle Kerem ucurtmayi toplarken,biz de Onur'la basket sahasina indik ve basket oynadik. Zaman eve gitme zamani olmustu. Emre ve Demet ayrildilar. Ama benim eve gidesim yoktu..
Ben de TCG Muzesine gidip denizaltiyi gezmeye karar verdim.
Muzeye gittim Denizaltiyi gezmeye koyuldum. Kendimden gecmis herseyi unutmustum. O kadar unutmusum ki, disarida havanin kapali oldugu Tamamen aklimdan cikmis. Su yuzeyine ciktigimda deli gibi bir saganak oldugunu gordum..

Kosar adimlarla ilk gordugum kamelyaya attim kendimi.Ama ne fayda...Gittikce islaniyordum. Yagmurun dinmesini -hatta yavaslamasini beklemeden, vapur iskelesine kosmaya karar verdim. Kosmasina kostum ama vapur seferleri iptal olmustu. Ikinci buyuk fiyaskoydu bu.
Son bir gayretle kendimi dolmus duragina attim, sansima dolmus da vardi. Dolmusa bindigimde aci bilancoyla yuzlesme zamani gelmisti. Donuma kadar islanmistim.
Yapacak bisey yoktu, bu sekilde gidecektim. 20-25 dakika sonra eve gitmek icin caddede indim ve eve yurudum.Tam anlamiyla fare gibi olmustum, usuyordum.
Eve varinca ustumu cikardim hemen. Ic camasiri elime alip siktigimdabir bardak su cikti. Demekki cidden cok islanmistim.Tum esyalari kurumalari icin astim. Sonra sicak bir banyo yaptim , gunun guzelligini, yaptiklarimi, islanmami herseyi dusundum..
Guldum. Alisiyordum bu sehre. Alisiyordum arkadaslarima. Seviyordum burayi, herseyini, her durumda...
Gectim bilgisayarin basina ve yaptiklarimi arkadaslarima anlatmaya koyuldum....

  • http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=80904
  • http://www.denizaltici.com/submarine-type-tang.htm