21.04.2008

I. FO Ucurtma Senligi


Haftasonu en yakin arkadasim, dostlarimdan , cok onemli kisi "Meric" geldi. Rapor yazmam gerekiyordu. Ford Otosanin isleri de vardi. Isleri kismen de olsa hallettim, ama genelde onunla zaman gecirdim tabiki de.
Cumartesi uyanma,kahvalti Coupling, izmit ,calismalar vs derken ruya gibi gecti. Pazar gunu de is arkadaslarimla Bruch ve ucurtma icin sozlestik.
Pazar sabahi uyandik, banyo vs derken apar topar evden ciktik, cunku gec kalacaktik.Yolda ben bunu dusunurken,bir yol agzinda acemi bir bayan Fiat Punto ile donmeye calisiyordu.
Bir baktim icinden Yasar Sarcan ve esi Binnur ciktilar. Dediler ki 'hadi atlayin' beraberce gule oynaya gittik SekaParka.
Arkadaslar yavas yavas geldiler ve kahvalti basladi, Cok guzeldi gercekten de. Demet biraz keyifsizdi ama onu da anliyorum !!! ;)
En sonunda kahvalti bitti ve hep beraber ucurtmalari alarak ucurtma tepesine dogru yollandik.
Bekledik bekledik ama ne yazikki ruzgar yok denecek kadar azdi.
En sonunda Aytepe diye isimlendirilen tepeye gitmek icin karar ladik ve yola ciktik. Biz yine Yasar'in arabasina bindik. Gule oynaya gittik. Ama yol gercekten bitmiyordu. Sonunda vardik varmasina ama yolda perisan olmustuk bir kere :)
En sonunda ucurtmalari cikardik ve basladik ucurtmalari ucurmayi denemeye. Ruzgar dengesizdi ama gene de keyif aldik.
En sonunda ucurtmalarimizi toparlayip gitme vakti gelmisti, cunku herkesin isi vardi ve Meric de yola cikacakti.
Bu sefer Senol'un Broadway marka arabasina bindik. Senol yol boyu arabayi nasil tamir ettirdiginden ve nasil memnun oldugundan bahsedip durdu. Onde Senol ve Kerem Kanneci arkada ben ve Meric gidiyorduk otogara dogru.
Tam hersey yolundaydi -otogara da 10 km yol kalmistik ki- birden arabanin debriyaj telinde bir sorun peydah oldu. Yolda kalmistik.
Orada tam 2,5 saat zaman gecirdik. En sonunda birseyler yemeyi akil ettik oradaki lokantalarda - tam olarak kaldigimiz yer Kullar'in girisi Yuvacik cikisiydi-
Saat 17:32 de izmit otogarina girebilmistik. -bizi oraya kadar tamirci eleman getirdi,160 km hizla- Baktik ki Yalova Turizm otobusu yola cikiyor tam. Elemanlar da "Ankara, ankara diye bagiriyor." Meric'i hemen bindirdik otobuse. Sonra da Keremle beraber Keremin Kavsut'taki evine gittik. 2-3 bira ictik. Nihayet eve donebildim.
Haftasonundan kalan :
Meric,Biraz is, Coupling, Ucurtma, Gunes yaninklari ve bacakaramda cikmis olan -kanama derecesindeki- pisiklerdi..
Gene de cok eglenceliydi... :)