21.04.2008

dolapdere biggang


Emrenin esi Demet bigun dedi ki: "Dolapdere Biggang geliomus.. Gidelim mi dedi?" Ben aslinda cok sevmem Dolapdere Biggangi ama dedik ki "ok". Malumunuz izmitte yapacak cok bisey yok.Hem gitmesem ne yapacagim ki? Evde yalniz basima oturacagim kitap okuyacagim.
Dedimki gdieyim bari. Neysem bileti Emre getirdi sagolsun. Carsamba aksami oldu. Isten eve dondum, gitmek icin hazirlanmaya koyuldum. Dus aldim,yemek vs derken saat bayagi ilerledi.Sonunda saat 8 gibi durakta olmustum. Ama bekliyorum bekliyorum minibus gelmiyor.
Saat 8:35 gibi minibus geldi. Minibuste yanina oturdugum elemana sordum yeri, o da dedi ki "Vilayetin orda inmen gerekiyor, ben de orda inicem dedi." Konustukca birbirimizi tanimaya basladik. O da Ford otosan da calisiyormus. :) Saat 9:05 gibi izmitte indik minibusten. Konusa konusa Izmit Yuruyus yoluna kadar geldik. Sonra da ben ayrildim "Maas" ismindeki mekana gittim. Baya bekledikten sonra saat 10:15 gibi grup cikti.
Simdi olanlari oldugu gibi anlatayim. Grup ciktiginda halihazirda 1 bardak vodka ve 2 bira icmistim. Ama Demet ve Emre tam eglenecek havalarindaydilar. Eee bana da havalarini bozmak yakismazdi. Basladik oynamaya. -ki hic sevmem ben oynamayi-dans etmeyi- Soyle sooleyeyim : "Deli gibi dans ettik. It gibi terledik". Eve giderken az kaldi usutecektim. Cok eglenmistim o gun. Hala da aklimda eglencemis.
Cok sevdim onlarla eglenmeyi ....