11.04.2008

Ford Otosan - Istanbul Resitalleri



Dun aksam Ford Otosan'in sponsor oldugu Istanbul Resitallerinden "Teo Gheorghiu" nun piyano resitaline gittik.
Hersey oldukca spontan gelistik dogrusu. Carsamba gunu gidisimiz sadece teoriden ibaretken,dun Kerem ise takim elbisesiyle gelince hersey biranda ciddiye bindi. Boyle olunca hemen Senol da biletleri ayarladi ve bir yandan da Ford Otosan Golcuk yerleskesinden bizi Istanbula MKM ye goturecek servis ayarlamaya koyuldu. Saat 17:30 gibi olaydan tamamen umidim kesilmisti cunku Insan Kaynaklari servis olayini halledip halletmediklerini soylemek icin dahi bize donmemisti.

Ben de Cengiz ve Kivanc kardeslerle plan yaptim. Dedik ki : "cikariz isten yemegi yeriz, Degirmenderede'ki evime geceriz. ikiser bira icer keyif yapariz muzik dinleriz" Tam olayi Kivanc kagida cizecekti ,ben de UML e aktaracaktim ki, Insan Kaynaklarindan "Araci hazirladik, aracin hareket saati 18:15 tir" diye telefon geldi.

Cok zor bir durumdu. Ya konsere gidecegim arkadaslarimi satacaktim ya da Cengiz ve Kivanc kardesleri satacaktim. Ama simdi soyle de bir durum vardi Cengiz ve Kivanc'la herzaman icebilirdik ama herzaman adam gibi Bach - Mozart dinleyemiyorduk.

Yerin dibine girerek arkadaslardan ozur diledim. Saat 18:10 da aracta hazirdik. Yola ciktik 18:20 de. Saat 20:15 te ancak MKM ye gelebilmistik. yapacak birsey yoktu ne yazikki. Bekleyecektik.
Ikinci yarida girebildik resitale .Ne yazikki Bach kacmisti. O kadar ozlemle bekledigimiz, izlemek icin onca kilometre yol teptigimiz Bach'i kacirmistik :(
Dolayisiyla biz de kendimizi fuayede dagitilan sarapla teselli etmeye calistik. -Doluca ictik Delicesine-

Dun bitti. Guzel bitti.
Keyifliydi hersey, hepimiz yorgun ama mutluyduk.