6.09.2011

tuborg yesil

Haziran ayinda bir yazimda da yazmistim, uzun zaman olmustu Tuborg icmeyeli. Bulgaristan'da doya doya Tuborg Yesil ictikten sonra Turkiye'ye geldikten sonra yine yesilsiz kaldim.

Biraz da kafam bozukken Tuborg'a konuyla ilgili bir mail attim ve kisaca dedim ki:
"Arkadas, piyasada yesil mi yok, yoksa ben mi bulamiyorum?"

Beklemedigim kadar kisa bir surede urun muduru Murat Bey'den asagidaki gibi bir bilgilendirme maili aldim.
Konu hakkinda benim gibi Tuborgseverleri de bilgilendirmek istedigim icin maili paylasiyorum.

Hayirli olsun ....

"Sayın Uğur İleri

Öncelikle konuyla ilgilihassasiyetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür etmek isteriz.Tüketicilerimizden aldığımız geri bildirimler sayesinde, ürünlerimizi ve ürüneyönelik hizmetlerimizi geliştirerek sizlere en doğru şekilde ulaşabilmek;şirketimizin en önemli amacı olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Bu amaca yönelik olarak, 2009 senesi içinde ‘olması gerektiği gibi bira’ üretmek amacıyla; Tuborg ürünailesi ile ilgili çalışmalar yürüttük ve 2010 yılında, Tuborg Gold %100 Maltlansmanımızı gerçekleştirdik. Aynı dönemde yeşil şişedeki Tuborg Green markamızpiyasadan kaldırdık. Bu değişikliğe gitmemizin nedeni siz tüketicilerimize tekbir üründe, bize göre ‘Adam Gibi Bira’yı, sunabilmekti.

Adam Gibi Bira’mızı, Arpadan üretilen %100 Malt, Su,Şerbetçiotu ve Tuborg Mayası kullanarak üretmekteyiz. Kalite anlayışımız ve‘olması gerektiği gibi bira üretme’ amacımızdan dolayı, diğer birafirmalarının üretim maliyetlerini kısmak için kullandıkları ‘şeker’ve ‘pirinç’ gibi hammaddeler, Tuborg Gold %100 Malt’ıniçeriğinde kesinlikle yer almamaktadır.

Herhangi bir sorunuz olursabizlere ekteki bilgilerden ulaşabilirsiniz. Görüşlerinizi dinlemekten vesorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarız.


İyi günler dileklerimizle, "